Sunday, 23 October 2011

dpt mc weeyy...

hoh0..mcm x cya je ari ni ak dpt MC dr doktor...dh bertahun2 x pnh dpt mc...hehehe..(suke!!!)..
td pg2 ak p klinik kt kangar..xmau ak p klinik kt unimap ni takut jadi mcm pravina,die salah bg ubat...~__~
pastu susah nk dpt mc...mcm sem lepas,ak kena cicit birit+muntah teruk smpai susah nk bgun pun,still x dpt mc..die cek,bg ubat...cceeyyttt!!..kedekoott...booo
tp pg klinik kt kangar mmg menguji kesabaran,dlm pukul 8.45am ak smpai....10.45am bru die pggil mane ak wat check up...peerrghhh..lama gler...waktu tu,klu org berpenyakit kronik,mmg dah "kiok"..
*kiok tu means mati..==
apabila mendpt MC dgn terujanya ak pun x p kelas la ari ni..lalalallala~...cme 2 klas je ari ni,digit and maths...jeng,jeng,jeng....hahaha

No comments:

Post a Comment