Saturday, 25 February 2012

ptg sabtu...

kalau dah menjejakkan diri di kg.way,aku mmg jarang makan ptg..sbb mkanan ptg kt sini tak best...nak nampak nasi campur mmg susah.kalau ada makann panas pun,mhal gler....lg satu masalh,tak de member nak p kedai mkan ptg2 ni..segan ak klu kadai penuh dgn laki...jgn tnnya mane member2 aku...aisyah(kecik) jauh..=(

td aku p tgok pertandingan Muroc,antara U...syok gak tgok robot...haha..pandai deh sape yg cipta..dan 1 berita "gembira"" yang ak dpt for my Mini Project this Sem..subject Microcontroller,aku kena buat Robot..hah????macam nak kena sawan bila dpt tau..

kadang2 aku smpai terfikir,cube la kwan2 laki ak tu pmpuan msti syok...ha..ha...ak penah ckp kt ikhwan and syawal,best klu korang pmpuan...sekrg ni,ak confuse dgn diri aku sendiri...aku confuse,sapa ak..means,mcm mane perangai aku sebenarnya...and prob is,aku tak dpt cari sape2 yg boleh dgr masalah aku dan tolong aku..anyone yg boleh ajaq aku pasal tafsir Quran???mmg ak boleh bca Quran dgn baik,tp kosong bila kita x fham ape yg kita baca...kenapa ak boleh fham dan usaha baca buku circuit yg susah tu,sedngkan aku x usaha untuk fahami Al-Quran?????yap!sape tak da niat tak nak berubah kan???

No comments:

Post a Comment