Monday, 13 February 2012

selamat pagi~

dah hari selasa,tinggal 3hari je lg sblu balik ke Perlis yg aman dan permai tu...hurrmm~tak tau la ape yg bakal ak hadapi tuk sem4 ni,tp ak dh dpt rasekan kesengsaraannya..ya,study+kwan2+org sekeliling...blum start study pun,ad yg buat hal dgn ak...ok,fine..malas nk ckap byak pasal hal ni...
BTW,bak kata kwan ak.."ak mlas nk study,tp ak nk kepuasan belajar dulu,ak nk kertas sijil dgree 2 je,kalo la boleh main beli je..."....ha..ha...ha...mmg betulkan???klu la kita belajar,tp x de final exam,xde kuiz,xde asgmnt...waaaaaaaaaaa..kita just dtg kelas,belajar je...hehe..syokk ma~~bru belajar kita jd ikhlas,bukan terpaksa...haha..bunyi mcm gler..mmg giler!!!~~

No comments:

Post a Comment