Thursday, 23 February 2012

"sometime the best way 2 stay close 2 someone u love is by being just a friend :D"
copy from my bff,fatin azura...100% ak setuju dgn kenyataan di atas...
sometimes,ak boleh gelak,senyum sorang2 bila bca status kwan2 kf fb..tp aku lebih suke bca status kwan kpd kwan ak(means not to close just frnd dlm fb)....ad sorg mamat ni,die marah kwan die..dgn lemah lembut die tulis.."setupid"...bnda ni mmg buat ak glak....kdang2 ak perhatikan,org yg blajar kt oversea,pemikiran mereka agak lain..I means,diorg berfikir sgt baik dan bnda tu kdng2 kita x terfikir...tu salalh 1 penybb mmbuatkan ak nk study oversea.. fb jugak,dpt menonjolkan penampilan kita sebenarnya..siapa kita,perangai kita...s0,korng mesti tau perangai ak kan???(ak cepat emo)...terlalu byak bnda yg ak x pelajari lg di dunia ni...ak sgt2 sgt2 jahil pasal Ilmu Allah...Ilmu yg Allah turunkan sgt2 byak.....kdang2 ak keliru dgn ape yg ak sedang lakukan skrg..adakah betul atau salah...adakah pilihan ak tepat atau salah...ak dh masuk sem 4 skrg ni,tp ak xdpt lihat hala tuju yg ak nak...sesetgah org ckap.."buatlah sesuatu yg anda suka,yg mengembirakan anda"...ak mmg minat seni,dan itu memberi 1 kepuasan bg ak..tp mungkin klu ak melibatkan diri dlm bidang seni,ak x de masa dpan????sbb tu Allah tentukan ak untuk mencebur dlm bidang kejuruteraan..its to hard for me,and also perempuan la..but.......ak hya mmpu berdoa dan cuba yg terbaik...ak percaya,Allah dan tentukan yg terbaik untuk setiap umatNya di muka bumi ini....
"Jodoh ditentukan oleh Allah sejak kita berumur 4 bulan didalam kandungan ibu".

No comments:

Post a Comment