Thursday, 15 March 2012

pagi...=D

my breakfast today-kopi_+maggie gorengg...euuww,sunggh tak sesuai cmbination ini...xhabis pun makan maggie tu perut trus...######%

alah,tak boeh la plak dload pic..*maklumla bb dh nak limit...ZZZzZzzzz~
hari ni,my target habiskan study statistik and malam buat tutor statistik...(harap la bnda ni menjadi)...
sekrg aku dah mula happy dgn budak2 kelas(kemasukan diploma)..mybe sbb kolej kediaman lain2..tu yg susah skit nk rapat dgn diorg..dan aku kan seorg yg pendiam..pendiam??tuuttt!!!!....
dan mereka mmg tua dr ak la...(saya adik..muda kot!)..tp sya antara yg tertinggi dikelas(sbb smlm waktu ambik pic,yg tinggi kena duk tgah dan akulah org tu..meooww)..so,mmg x nampak sgt la beza umur di situ...XD

No comments:

Post a Comment