Thursday, 12 April 2012

bosan le~

kdang2 duduk rmah bosan gak bile ak sorg2 la,mcm sekarg..=="..adik kt,asrama kan...al-maklumla,"family besar"...nsib le esok adik blik rumah.ad la gak benda nk digosipkan..fb tu ak dh jemu gler dah..tp nk buat mcm mane,tu je hiburan yg ak ad..24hour mmg muke ak je la yg on9....ha..ha...harapkan hp???sebulan rm10 je kedit yg ak guna...*saya seorg penjimat!..bosan..bosan..bosan....arini,tak de plak mood nak study...smlam ak pecut buat asgmnt statistik.=D
benda la ak nk mengarut lg...owh..bayangkan kalau ak mempunyai duit yg byak skrg,ape yg ak lakukan???
1)beli volkswgen-bru bergaya p kelas,boleh jd bdak pling sombong di UniMap...
2)ak nk blajaq main piano-personal yea...ha...ha...ha...
3)baju smua yg brandd pya...rm500 keatas...
4)upah kamal adli,jd bf ak...ha..ha...ha...
gurau je di atas ni...ha..ha...ha....giler!..bout brang yg branded or berjenama ni...
kan ak p mid mggu lepas..please la,ak lebih suke shopping di pasar malam dan kedai2 biasa je(beruntung la suami ak nnti)... aku bukan penggemar barang mahal (sya dr family yg sderhana,sya bersyukur,dan sedar diri=D)
mybe sbb ak bukan dr fmily yg kaya-raya...klu ak dr fmily yg kaya,semestinya ak seorg yg boros dan berlagak tahap merak kembang hidung.. yela,duit parents,mmg sedap kite habiskan... cube duit kita,usaha kita,penat lelah kita...fuh!!..tu sgt2 aku puas ati..barulah ak boleh bgga dgn ape yg aku miliki...peacee><
bukak mata,lihat kehidupan dunia skrng ni...duit adalah segala2 nya....yg lain,tolak ketepi(walaupn org tu,penuh dgn budi bahasa,tp x de duit.."who are u??")..dunia2....
ha..ha...ha...ak mmg suke berjalan2,dan melihat org sekeliling...contohnya semlam di pasar malm..
~apekejadahnye p pasar mlam pun nk make-up sekati..tepek foundation kt muke(buke byak jerawat ke kak??)...baju??update la sgt..entah ape2..please la, ak serabut tgok gaya budak2 sekolah ni...terkutuk plak..SOryy~~

No comments:

Post a Comment