Tuesday, 24 April 2012

Life is filled with happiness, sadness, tears, smiles, laughter and other emotions but when life gets you down, just be strong about it and keep your head up high and have faith in all things in life.
Always remember:
Allah is at your side. ALHAMDULILLAH....!!!
stay blessed...!!!

terima kasih kpd Allah s.w.t,sbb tak pernah tinggalkan aku dikala ak susah dan senang..
thanks to azura,dgr masalah aku...thanks to amer,selalu dgr huda membebel...thanks to Na and Della,buat ak hapy kt kelas Statistik(kelas lain kita tak sma)..thanks to smua kwan2 yg buat ak hapy hari2,thanks kt kwan2 yg mengingatkan ak bhawa hdup di dunia ni hanya sementara..thanks to geng2 yg ske ponteng kelas...walupun korg suke potng kelas,tp korang best!... 
but i miss my mum so much!...tp ak tak sanggup nak mengadu,ak stress beljar kt sini...ak tak nk buat ibu risau,sedih...ibu,watever happen,along cube bertahan dan buat yg terbaik kt sini...Allah tau yg terbaik tuk kita..klu ak tak mampu,ak tak kan dpt kos ni,ak tak kan dpt hadapi smua ni....
*ak seorg yg bermaslah ke???KBYE!!..

No comments:

Post a Comment