Friday, 27 April 2012

ptg jumaat yg indah~

pg,tghari,ptg,mlm ak nak update blog..s.u.k.a.h.a.t.i.a.k.u.l.a..=D
ak msih berfikir dan terus berfikir,bagaimana ak ingin menghabiskan cuti 5 hari ini???=="
mlam ni,nk kluar "enjoy" kt Kangar bersama ct.aisyah(kecik)...pukul 10 blik rumah..then?????..td pun,ak dh basuh kipas bg berkilat..cadar dh clear!lagi2???
tghari td,ak dh ulang tuk kali kedua cite 3Temu Janji...kemudian,after zohor,ak tgok cite kartun Seafood plak,smbil makan ais krim coklet..dan ak bru je menghabiskan keropok super ring smbil bermain game Zombie..
~setiap manusia,pemikiran dan pendapat pasti berbeza..jadi,kite kena hormat dgn setiap pendapat yg dikemukakan..apa beza lelaki dan permpuan??perempuan,if ad pendapat yg berbeza,mereka akan berfikir dan menegur dgn cara baik supaya tak tersentuh hati antara 1 sma lain..tak pun,just pendam je..
bg golongan lelaki pula,apabila pndapat bertentang,dgn slumbernya mereka mengutuk habis2an kwan masing tanpa berfikir kesan dan perasaan org..(benda berlaku di dlam kelas aku,bila ad perselisihan pndapat)...
hello guys!setiap org ad pndapat yg berbeza la....
mybe,I seorg perempuan dan perempuan diciptakan dgn penuh sifat2 sensitif..hoh0...
ak tak leh tgok org gaduh gini..serabut ak...

No comments:

Post a Comment