Sunday, 1 April 2012

stress lagi!

dr smlam je sampai pukul 4ptg, ak menyerabutkan diri dgn mencari maklumat pasal asgmnt signal dan system..
asgmnt in group,but why ak sorg je yg berusaha mencariya???better keje individu...=="
pravina-dr mggu lepas sibuk dgn test statistik,sabtu,sibuk dgn lesen..skrg??sibuk dgn test signal...
aku?????bukan tak sibuk,tp aku tak suka menagguh sesuatu keje..klu boleh,ak nk cpt siap,so boleh rehat awal...=D
ikhwan kamil bin abu kasim???...ni lg sorg,nk emo je dgn ko ni...ggrrrr~suruh p library,nk wt asgmnt,byak gler alasan..futsal la,nk mkan la..malas la...pastu,org mesj tak reti2 nk balas..(msj awak je tau)...then,bila ak marah,ckap ak emo/tauching..siape punca????
aku tak nak la org ckap ak ni,kecoh..suruh mengarah org..tp keje habuk pun tak jalan klu ak tak bukak mulut...
rabu ni test micro-c lagi...4kredit...sem ni,ak kna target pointer tggi lr sem lepas...Ya Allah,harapla ak dpt 3.5 above...YAP!huda boleh buat..percaya pada diri..=)

No comments:

Post a Comment