Tuesday, 19 June 2012

akhirnya...

dgn secara rasminya ak mengumumkan bahawa ak dh habis final...dan genap 2 tahun ak duduk di UniMap..
esa0k dh boleh balik kg tp sungguh malas utk mengemas brang2 ak yg bertimbun2 ni dan menghantar ke stor pnyimpnn barang..dh le jauh...ggrrr..
tp UniMap ni bgus gak..walaupun cuti lama,pelajar still boleh simpan brang ke stor kolej kediaman...compare dgn U lain,bial cuti akhir sem,smua brang kena bawk balik..jenuh gitu...

dlm bnyak2 kenangan kt UniMap,waktu study week adalah kenangan yg pling syok la tiap2 sem..walaupun stress dgn exam,sibuk tp nilai bersama kwan2,study sama2 mmg the best in the world la..
sem ni,dewan dpn rumah ak tak di bukak tuk study week..so,every day,ak kena p library...kalau kt rumah,mmg kirim salam la nk study..tido lebih utama...
dan juga sem ni,ak mmg jarang stay up tuk study..hope,result ok la..
thanks to Nana,Ikhwan,Della,Zakwan,Remy,abg rizal and Amzar... ni la geng2 ak study..tp della slalu dgn amzar...mane boleh kcau daun org2 kapel ni..hahaha...abg rizal waktu cuti je dtg,sbb dia dh ad family,ad anak..tp mmg tabik la,die smgat nk smbung blajar lg..
so,tinggal la ak,na,wan,ikhwan dan remy duk pulun study smpai lebam ari2...hahaha...perngai mmg macam2 la..
Na-"huda,lapar..jom mkan"...mmg syok la..mkan aje..gelak non-stop klu study dgn na
ikhwan-ak mmg pening la dgn perangai die..mmg kami tak leh 1 meja..gaduh aje..ak slah tulis skit je pun,habis jadi bahan...tp 3 paper,ak tak study dgn ikhwan..gaduh!..haha..2 paper last,bru kmi study sama2..
Wan-susah nk tgok laki yg smgat study kan?haha..wan time study week mmg smgat gler la..library belum bukak,die dah muncul kt depan pintu...pastu,merajuk bila Nana dtg lambat..
Remy-ni mmg muka cop suke ponteng kelas..tp tetibe sem ni,dia smngat gler nk study...join ak study..p library ari2..bangun awal pg.."wa,remy dh berubah la"..ramai gler kwan2 yg terkejut..ha..ha...ha...

mmg ak menggilai study week...study dgn kwan2 mmg syok..hope result kami sem ni,smua ok...kami dh usaha...so,just doa and tawakal....=)

No comments:

Post a Comment