Sunday, 29 July 2012

hi

perghh...tegur ak ke?terkejut i..lama tak tegur,lebih dr setahun kot,ingat lg rupanya ak duk area2 kg tu..ha...ha
ak ingt lg,ko ckap,ko tak suka duk kg2 ni..*dlm hati ak dulu,reject laki gini..bajet!..huh
patut la berani tguq ak arini,dh ad awek baru..in relationship tu..ha..ha...ha...
then,tujuan tegur pun sbb nk ambik adik dia study kt poly sabak bernam nu,tya2...~
selamat berbahagia lah budak tudm/gen-2 dgn awek mu.....=)
............................................
cerita dlm novel ni smua tipu..sbb tu ak tak suka sgt baca kcuali dh bosan yg terlampau...=,=
hidup mcm cinderella..putera hensem,kaya aja yg ad...ha..ha...
cerita sweet sour ni,ak bg 3 bintang la dr 5 bintang kan..ok la...
jalan cerita mula2 syok..cume ending mcm tak best sgt..ha...ha...terabur skit...
 ...............................................
tetibe ak teringin makan lotong mak ak masak...sedapnye!...
org selalu ckap,
"huda tak masak ke???"
"malas,tak de masa nk belajar duk asrama"..
"mak huda masak sedap,blajar la"..
"dh conform ad calon suami,bru belajar masak nnti.skrng tak de mood lg..hehe"....
"haha...tak kan tak de pakwe??"
"ceh,tak de sape nak"...ZZzZZzz

No comments:

Post a Comment