Thursday, 19 July 2012

home!

yeaa..finally home sweet home...
cuti sem lama,tp tak duk rumah...s0b3..
waa..i miss my mum!i miss my dad..ptg ni adik blik dr asrama..also i miss my lappy..kna antar kedai,masukkn antivirus.virus dh bersarang dlm ni..huh!
cuti pun berbaki dlm 1bulan lebih b4 ak bergelar pelajar tahun 3...euww...
sem dpan subject lagi taf..
EET301~POWER SYSTEM ENGINEERING~4JAM
EET306~ELECTRICAL MACHINES~4JAM
EET302~CONTROL SYSTEMS ENGINEERING~3JAM 
EET303~ELECTROMAGNETIC THEORY~3JAM...
ada 2 subject yg memegang 4jam kredit...Machines tu mmg killer la..bangkel susah nk mati,lab berlambak2.
klu dh 4jam kredit,tiap2 minggu at least 4 jam kna masuk lab...rasa nk tercabut hidung ak dgr...
power system plak,ak rasa mcm nak patah kaki bila dgr...ak sgt membenci makmal/bengkel yg serabut dgn benda2 besar dan machine yg membahayakan...rasa nk mati..=oo=
tp apa boleh buat,elektrik menyukai ak..alhamdulillah,ak dpt bwak kos ni lebih baik dr ak bwak kos biology yg sentiasa dpt C waktu kt matrik...
dan mulai sem depan NO MATHEMATICS!..oh no!..i love math damn so much,dan mathematics la yg membantu ak mendptkan pointer yg ok la...satu2nya subject yg boleh skor A...

talk about gaji,mggu td dah dpt gaji ajar budak mengaji...i got rm300...gaji mengajar KAFA belum lgi...
1st,ak ingat nk beli antivirus...
then,ak berkenan sgt dgn 1 jubah ni...sweet gler la..tp klu beli,bila nk pakai????
dan kalau kita ad niat nk berubah kpd yg lebih baik tak perlu takut tuk berubah kan???
ak suke sgt2 tgok jubah sejak akhir2 ni...niat nk pakai mmg ad,tp buat masa ni keadaan tak mengizinkan..
tak kan nk masuk lab machine nk pakai jubah??bju kurung pun tak leh pakai...=,,=
bestnya klu dpt study kt oversea,ki jordan ke....
mane la tau kan,nk smbung master dpt kt oversea..wahaha...*speaking pun tak lepas..zzzz

speaking tak lepas tak pe,janji lepas baca Al-Quran...=)


 

2 comments:

  1. waa bestnye die balik umah.. cik anis x balik umah lg.. dekat2 nk raye baru blik :(
    Salam Ramadhan. Jemput ke blog Cik Anis :)

    ReplyDelete
  2. huhu..ni pun cuti kejap je..
    salam ramadhan juga...=)

    ReplyDelete