Tuesday, 21 August 2012

selamat hari raya...

selamat hari raya..maaf zahir dan batin dr saya...
mmg tak da mood nk update blog time2 raya ni..lagi2 sibuk skit...
dan semakin tak da mood bila ak mengetahui bahawa,ak terpaksa berpindah kolej kediaman dr kuala perlis ke kangar...ya,just for sistem electric studnt
streessss ak...macam mana mau angkut itu barang2????buku je 1 bagasi yg paling besar..berat tahap bangkai bapak gajah...then baju???barang2 keperluan lg???
TERTEKAN LAH...dah la ak tak reti bawak kete..kalau reti pun,mana ada kereta sewa time2 smua org nk berpindah ni.....contohnya,1tahun yg lepas..mmg terseksa la cari kereta sewa..nasib la ada abg senior ni bg sewa kt kami...jenuh mengangkut brang...
alang2 mood tgh tak baik.....terungkitla kisah seorang manusia mnghantar msj di bulan syawal yg mulia ni...
disbbkan kesakitan hati ak yg melampau,ak mmbaca msj sekali imbas dan trus delete bg mengelak virus2 ini merebak di telefon baru ak ni....
ia berbunyi seperti berikut..."selamat hari raya...blablablabla....terima kasih sbb bg aku kebahagiaan"...tu je yg ak ingat....
ak bg kebahagiaan????sejak bila tah.ak tak berapa nk baik,bg org bahagia lah!..sedangkan byak org yg sengsara dia atas kebahgiaan ko???
klu ak la,malu nk bg msj macam tu..keji dowh...
*perkataaan "keje" diajar oleh kwan ku,lylis...haahhaha....
dan ko mmg menghancurkan mood raya ak...sampai hati kan....
dah "BAHAGIA" tu,duk la diam2....tak yah nk tunjuk sgt la kt ak....

1 comment: