Tuesday, 11 September 2012

1st class for sem 5

duduk di katil,memandang luar tingkap sambil dgr lagu najwa latif....
class system-->ok la..lecture baru,muda,lawa,lemah lembut.of course perempuan le..ada mini project
magnetic-->puan azuwa.b4 ni ajaq ak subject istrument..sgt peka pada asgment..yg best subject ni,tak da lab!!..hoh0..application dr mathemaics 3.mmg kena taf la,sbb skrg guna 3 dimensi..
mesin---->lelaki,mana dh lupa...subject ni paling menyermkan bg ak..ada lab,ada long report yg byak,ada presentation yg menyampah...lab plak,ad software and hardware..ak takut skit hardware ni,sape tak takut mati kan..dibuatnya mesin tu meletop ke,dh la mesin tu besar,dr besi..klu dr kapas tak pe gak...mcm cari naas je ambik subjct ni..
.......
mejority budak cina kelas aku dpt dekan,dan ak dgr hanya 2 org melayu yg dpt dekan(sem 3 pya result la).sem 4 ni ak tak tau..yg penting,bukan ak la..parah sungguh nk dpt 3.5 above..ak tak suke push diri ak terlalu sgt,ak nk study dgn relex..yea.."relex"....zzzzzzzzzzzzzzzz

No comments:

Post a Comment