Thursday, 27 September 2012

hujan at perlis

perlis ni,klu hujan non-stop and bila start panas pun non-stop
skrg ni mmg musin hujan,pg,tghari,malam,subuh hujan sokmo...rezeki right???=)
baju selama 4 hari tak basuh lagi...
surat kt pjabat bendahari pun tak ambik lg...yoo..byak gak bnda yg tertunggak skrg ni..
kepala pun skrg pening2 dah asyik duk kena hujan tiap2 kali p kelas...
then,hidung start tersumbat oleh bendalir yg bernama hingus...
batuk pun dh start menggedikssss...
oh,tiket balik selongor pun ak tak beli lg..dgr2 dh hampir habis..so,mmg redha je la dpt double site and duduk dgn makhluk ape...=,,=
hoh0..smlam ada org ajaq ak kluaq..tp ak telah menolaknya dgn sopan...=)
sopan kot...
dan seperti biasa,ak sgt2 lapar...dan awin ckp ak dh kurus...holaweyy!!..^__^
ak rasa gitu gak,sbb tlang kt leher ak ni tetibe muncul,pipi mcm susut skit..perasaan ak le,takut nk timbang...><

No comments:

Post a Comment