Monday, 29 October 2012

taraaa..muke nk p pasar..speak ak yg lama(after spm),tetibe jumpe dlm laci..smpai skrg still ad.
1st time ak jejak library..teruja gler..bangga jd warga UniMap...tab pun ad kt library...computer touch screen.

blakang tu library Unimap...
waktu darjah 4...=,,=

selamat malam...

tetibe mood minat kamal adli muncul..ni smua gara2 tv la..cite ape tah ak tgok,hero kamal adli..
ak sungguh teruja klu tgok dia belakon..rasa hensem gler!!..he so sweet..
so,profl pic fb pun bertukar..taraaa!!..adala kwan ak sorng ni(coursemate) boleh tya,gmbaq bf ko ke huda??
rabun sgguh mereka ni..klu kamal adli bf ak,mmg ak tak pandang laki lain dh..hoh0!
klu kt Unimap,muka iras2 fizo omar ada..tp iras kamal adli,mmg tak da plak..
cerita pasal artis..knal aina tasneem??penyanyi utube??lagu dia smua mendatar...tet!
rabu lepas(waktu tgh tggu bus) ak pun hendk mengisi kekosongan dlm perut ni..so,mknn tercepat,terpantas ialah kfc...
ak pndang kiri,mak aii..aina tasneem dan bf dia..biasa je p0n..=..=
*ak pndang tanpa perasaan yg teruja,dan berkata..budak UniMap..zzz

Sunday, 28 October 2012

nice~


bla..bla..bla...

morning!taraaaa..dh isnin..selamat hari raya aidiladha..
kt selangor ni,mmg x meriah langsung la.bju raya pun ak tak pakai..just tunggu daging lembu..lembu dan lembu....syok meh!smalam je mak masak daging masak merah,daging masak black paper dan nasi minyak..tak pyah tggu org kawen,bru nk mkan..hahaha...
best sgt bila smua test mnnggu ak after cuti ni..1 mggu,pack dgn test aje,dan ada lab jugee..so sweet...
next...cuti awal mharam dan dpavali ak tak balik...taraaa!seminggu duk Perlis..bukan tak nk balik,tp sian kt mak kan,nk ambik kt klang,tiket pun mahal..so,duduk je la kt taman bahagia tu...klu mknn tak da???redha je la telan roti selama semggu...sesekali berkorban utk mak ayah kan..=)
malas sungguh nk study. duk rumah ni keje ak makan,tido...tp tido tu pling syok la..pantang letak kepala atas bandal,trus zzzzzzzzzz....hayaaa..

Tuesday, 9 October 2012

smile and smile...

good evening...
today is a good day..and alhamdulillah,Allah masih memberi nyawa utk meneruskan hidup di dunia ini...
mcm biasa,klas start pukul 8am(every day)..wakeup early morning bout 6.15am..mandi,solat..make a breakfast,a cup of coffie...ni la rutin ak bila hari kuliah...
""Mak aku cakap carik bakal bini kat pasar minggu hari sabtu/ahad pagi sebelum pukul 10.
Sebab :

Bini yang baik adalah bini yang bangun pagi. Kenape sabtu/ahad? Sebab weekdays semua orang bangun pagi.sebab terpaksa. Kerja punya pasal.awal2 kawin boleh la bangun lambat

Bini yang bagus adalah bini yang kenal nama dan bentuk ikan dan sayur. Kalau awek u all setakat tau i

kan lumba2 dan ikan paus, sila nilai semula hasrat nak berbinikan mereka.
Bini yang best adelah mereka yang jenis tak kesah nak pegi pasar. saving duit u all. cube bayangkan kalau bini u all anti pergi pasar. takkan nak beli ikan kat times square? gile.""
 
ni status slah sor kwan laki ak...thats why,my mum selalu suruh ak p pasar bila ak cuti sem...hoh0!sya bgus utk dibuat isteri...gurau!
this movie,ak bru je lepas tgok..rasanya dh main kt tv kot..tp movie ni mmg baru di upload kt youtube...
so,dgn tanpa berfikir pnjang ak tgok la cite ni(kejap lg msti berukband ak mengeluarkan amaran limit"...bla..bla...bla....
cerita ni,releks..tak emo,tak tension..but so sweet la..watak pmpuan,malu dan simple...
watak laki(amir)...suke sgt!!..ha..ha...matang dan so romantik (not gediks)....ha..ha...ha......
~paras rupa mmg tak pnting pon.janji sedap mata kite sndiri memandang dan yg penting,dia hargai kita...haha..mengarut jew!

Wednesday, 3 October 2012

everyday,im waiting text/msj from u...=(