Sunday, 28 October 2012

bla..bla..bla...

morning!taraaaa..dh isnin..selamat hari raya aidiladha..
kt selangor ni,mmg x meriah langsung la.bju raya pun ak tak pakai..just tunggu daging lembu..lembu dan lembu....syok meh!smalam je mak masak daging masak merah,daging masak black paper dan nasi minyak..tak pyah tggu org kawen,bru nk mkan..hahaha...
best sgt bila smua test mnnggu ak after cuti ni..1 mggu,pack dgn test aje,dan ada lab jugee..so sweet...
next...cuti awal mharam dan dpavali ak tak balik...taraaa!seminggu duk Perlis..bukan tak nk balik,tp sian kt mak kan,nk ambik kt klang,tiket pun mahal..so,duduk je la kt taman bahagia tu...klu mknn tak da???redha je la telan roti selama semggu...sesekali berkorban utk mak ayah kan..=)
malas sungguh nk study. duk rumah ni keje ak makan,tido...tp tido tu pling syok la..pantang letak kepala atas bandal,trus zzzzzzzzzz....hayaaa..

No comments:

Post a Comment