Tuesday, 9 October 2012

smile and smile...

good evening...
today is a good day..and alhamdulillah,Allah masih memberi nyawa utk meneruskan hidup di dunia ini...
mcm biasa,klas start pukul 8am(every day)..wakeup early morning bout 6.15am..mandi,solat..make a breakfast,a cup of coffie...ni la rutin ak bila hari kuliah...
""Mak aku cakap carik bakal bini kat pasar minggu hari sabtu/ahad pagi sebelum pukul 10.
Sebab :

Bini yang baik adalah bini yang bangun pagi. Kenape sabtu/ahad? Sebab weekdays semua orang bangun pagi.sebab terpaksa. Kerja punya pasal.awal2 kawin boleh la bangun lambat

Bini yang bagus adalah bini yang kenal nama dan bentuk ikan dan sayur. Kalau awek u all setakat tau i

kan lumba2 dan ikan paus, sila nilai semula hasrat nak berbinikan mereka.
Bini yang best adelah mereka yang jenis tak kesah nak pegi pasar. saving duit u all. cube bayangkan kalau bini u all anti pergi pasar. takkan nak beli ikan kat times square? gile.""
 
ni status slah sor kwan laki ak...thats why,my mum selalu suruh ak p pasar bila ak cuti sem...hoh0!sya bgus utk dibuat isteri...gurau!
this movie,ak bru je lepas tgok..rasanya dh main kt tv kot..tp movie ni mmg baru di upload kt youtube...
so,dgn tanpa berfikir pnjang ak tgok la cite ni(kejap lg msti berukband ak mengeluarkan amaran limit"...bla..bla...bla....
cerita ni,releks..tak emo,tak tension..but so sweet la..watak pmpuan,malu dan simple...
watak laki(amir)...suke sgt!!..ha..ha...matang dan so romantik (not gediks)....ha..ha...ha......
~paras rupa mmg tak pnting pon.janji sedap mata kite sndiri memandang dan yg penting,dia hargai kita...haha..mengarut jew!

No comments:

Post a Comment