Friday, 9 November 2012

cuti lagi..

arini ini,bermulalah cuti secara rasmi smpena depavali and awal muharam..mcm biasa la,UniMap bg cuti seminggu...dan ak bercuti seminggu ini di bumi Perlis nan indah ni sorng2...Tahniah la,sbb ak x balik kan..
otak tgh pikiq,ape yg ak nk buat cuti 9 hari ni??terperap dlm rumah slama 9 hari tanpa keluar???
kefe comrfm tutop..s0,kooperasi je yg bukak..bila di pnggil koperasi,sah2 mknn yg ada cuma roti dan maggie....tp di sbbkan bdan ak yg besar,ak memerlukan nasi at least sekali sehari...dan bgaimana sekrg???
mlm td ak duk pikiq gak,,selamat ke duk kt taman bahagia ni???dgn pintu rumah yg x de kunci..bersyukur skit sbb rumh ak ad pintu bilik compre dgn rumah aras 1 yg x de pintu...=..=
bla..bla...bla...bla....bla...
hati mmg nak balik,tp tak mau sush kan my family sbb mggu lepas bru je blik cuti sem kan...
nk kena anbik,antar ak ke klang..bukan senang..lain la ad kereta sendiri..thanks to Allah,sbb bg ak rasa kesusahan dan disbbkn ksusahan itu kita sntiasa bersyukur dan menghargai ape yg kite miliki sekarang...=)
   ada gak kwan2 ak yg tak blik cuti,but mereka mempunyai boyfrnd yg boleh bwak berjalan dan mkn kesana dan ke sini..aku????..ZzZZzz~
   syukur test1 smua dh habis mggu lepas..4 hari berturut2,tiap2 malam..ad test..klu subject bahasa melayu tak pe lg..ni core sub.magnet,mesin,power system..dan BI U...otak penat..ni,mmg dpt rehat secukupnya selama seminggu...
Ya Allah,lindungilah aku dr segala kejahatan..amin..
Allah ada,dan sentiasa jaga hamba2-Nya....you are not alone..Huda...=)
 
 

No comments:

Post a Comment