Friday, 16 November 2012

sabtu kembali lagi!

taraaa...kejap je cuti seminggu nk habis..ak tak menyesal duk sini selama seminggu sbb ak dh rehatkan diri dgn secukupnya..cume pemakanan ak je tak teratur...dan cuti ni,ak target nk habiskan beberapa juzuk Al-Quran.topup aritu pya,..tp i can't...pmpuan pya masalah...
-bangun pagi2,basuh baju,telekung bla.bla..bla...
-cuci toilet.bilik malas sapu sbb bru je buat aritu...
-bukak lappy,bukak portal UniMap..dload note...loadingg...waitingg....ok done!
-on printer.print note 2 minggu lepas. mggu test aritu,ak tak print sbarang note,masuk klas zero.
"ye adik najwa,ak tau lagu kosong mmg tuk ak.."
-tgh print,dakwat pulak habis...
-inject ink...
-print semula...amaran kluar!!..ink printer 0..*bru je ak inject td..ayoyo...apa masalah ni....
-della antar maknn tuk lunch...thanks baby..XD
-pandang tangan,penuh warna warni di sbbkan inject ink td...=..=
-sedut teh 0 ais sambil on9 skrg ni....
.................................................(habis aktiviti tuk pgi ni)
ptg ni..(mybe)
-p joging kt cenderawasih
-malam ni ingat nk p Kangar..byak brang habis.
-bedak compact haritu jatuh,berderai...
-kena perah otak nk bg hadiah birthday kpd seorg manusia..*bajet rm10 ringgit..
..............................................(back to last night)
-16.11.12, 8.30pm, kuala perlis...
buat msa ni,3 org laki,tiga-tiga 1st date ajak p k.perlis...benda tah ada kt situ...aku rimas bila org ajak byak kali...finally ak p kluar dgn pakaian selekeh giler(+seliper jamban ak) tuk kali pertama,dan tak kan kluar2 lagi dh..heeeeeee..XD...
sbb sampai skrg ak tak nampak mcm mane seorg lelaki tu ikhlas dgn kita..terima kita dgn ikhlas,sbb Allah...terima kelemahan kita,bukan lihat kelebihan kita...klu lelaki tu betul2 nk kt kite,mesti die usaha mati2an lah..*call my parents la pling hensem bg ak..confrm ak suke!..woha!
target ak,bukan nk kapel gatal2...saya mencari my future husband,my future dad utk anak2...
or im waiting someone??sbb tu ak tak nampak org lain...bla..bla..bla......
doa senjata terhebat org mukmin...s0,jgn putus doa pada Yang Esa..amin..=)

No comments:

Post a Comment