Friday, 7 December 2012

hellowwww

akhirnya!!...harini ak berjaya siapkan 2 asgmnt yg melampau tu..magnet and mechine...eeuww...
bila dh siap smua asgmnt tadi,new asgmnt masuk lagi..taraaa...kejutan tiap2 hari dr lecture2 yg tersayang..muahhh2!!!!!...sakit giler tulang belakang dgn  kerusi yg keras ni..
and mggu ni ada lab...long report lagi...yaya! ada 2 minggu lagi b4 study week..then FINAL!!
ha,,ha..ha...dgn test 1 yg tak berapa memberangsangkan,adakah ak mampu mempertahankan pointer lepas??..nk bebel skit,ak menyampah sgt2 org yg ingat ak pandai. then bila die tgok markah test ak berbunyi suara sumbag dr mulut mereka sprti ini....
"ko dpt tu je ke??bukan ko pandai ke?sma pulak markah dgn ak"...
ni mmg ak mencarut dlm hati..hati panas lg terbakar..ak ni manusia dan manusia yg ada nilai2 malas di dlam diri.atau lebih tepat,ak memerlukan kegembiraan dan keberkatan dlm menuntut ilmu.bukanlah markah yg tinggi di dlaam test..just sederhana dlm semua bnda....lg 1,mcm korng penah tau je markah ak seblum ni..bru sem ni je ak buat baik dgn budak klas..b4 ni tak de sape tau markah ak yg mmg skit dr dulu...bla..bla..bla...
dan aku mengalami stress yg terlampau minggu ni...utk kawal kemarahan,utk kawal tekanan,utk kawal semuanya bila berhadapn dgn org2 yg sgt tak memahami kita sgt2 sukar....
I miss Home!!..
kawal perasaan anda huda..fuh!!!!.......tarik nafas...lepas.....~~~

No comments:

Post a Comment