Monday, 24 December 2012

otak kna cerdas!

weee...ingtkan ptg td just nk p joging je..tp tetibe ak rasa joging tu tak mencabar..s0,kami batalkan niat joging and pegi panjat bukit cenderawasih utk kali ke-2...
3 harini mmg ak tak study la..jadi,ptg td ak ambik kputsn utk mencergaskan badan dan otak..
weee..serius,mmg pancit gak.tp tak seteruk mula2 naik aritu..hidung tetap kembang kempis mcm tak cukup oksigen..maklumla,bdan makin berat..degup jantung ni boleh rasa sampai anak tekak..punya la kuat...
akhirnya berjaya gak ak smpai atas bukit yg tak berapa nk tinggi ni...=)

kasut dr 1st sem smpai sekarg...
muke penat gler..terus terduduk...
teman makcik asyura la ni..budak ni mmg giler2 nk diet!..hoho
ak suke tgok pokok2...natural....lama dah tak masuk hutan..
meja study!!...smua ketebaln buku dan fail perlu dihabiskan dlm masa 1 minggu(tolak 3 hari ak dh tak study)..

No comments:

Post a Comment