Monday, 10 December 2012

today

selamat malam semua..
harini ak tak de kelas tp disebabkan keje yg sgt banyak,ak memaksakan diri utk pergi ke main library kt Pauh tu tuk pinjam beberapan jenis buku...dan juga baca thesis.woo..mcm budak 4rd year,nk buat kajian pasal final year project kan??
No la..start dr 3rd year ni,my lecture dh latih kami dgn sgt GANAS supya kami biasa dgn kehidupan tahun 4 nnti..report dlm format IEEE,then,all lab report dlm long report..means kna buat dr intro,theory,methodology bla..bla..bla..smpai la reference...
ha..ha...my new asgmnt,long report about Induction motor..10 page,hand writing...
BEROTOT LA lengan ak..xyah dah p gim....
ak dh rasa stress yg terlampau....nak gelak mmg tak berapa nk mampu skrg ni...=,,=
esok lab power..then,rabu lab mechine..hardware plak kan..long report lg.siap kna presentation..
and then,next week TEST 2 pulak...oooooooooooooooo

No comments:

Post a Comment