Tuesday, 1 January 2013

2013

setahun dah berlalu(2012)...
umur pun bertambah lagi...21+1=22 tahun dah weyy..
1st pepagi buta,adik ak antar msj..
"hapy new year!dah tua pun..22 tahun,sedar skit semkin tua ye along"...omg!omg!omg...
im 22 years old...dah semakin matang...harap la...tp dpt rasa gak la,semakin matang..
bukti????
(*tetibe lagu raya kluaq plak kt list lagu ni...=..=)
sambung balik..bukti???
- ak sgt rimas,+++menyampah dgn kapel2 yg melekat kt UniMap ni dan berkeliaran kt Kangar...sooooo...bla..bla..bla...geli!..mcm kapel ni 1 keperluan utk berseronok+gedik2+...stop!lagi2 bila mereka adalah adik2 junior UniMap...
- fokus nk cari bakal suami yg caring+bertanggungjwap bukan bf yg menyusahkan hidup kita..ha..ha..ha...
- dah rancang,after gradute...ak nk beli kereta,rumah,...bla..bla..bla...kawen!kawen???semakin matang??omg!omg!omg!!!!
aku bukan sombong ataupun bla..bla..bla..but maruah kita sgt mahal,perlu sifat malu dan malu sgt penting la..
dan jgn ambil kesempatan ke atas kelebihn/kesenangan seseorg..
for exmple: dia ada kete..so nk kapel la..boleh dating...=..=...leleh hingus ak...jauhkan lah dr smua ni
dan aku tak suke la beri harapan2 palsu dan kecewakan org...s0,sya tunggu bakal suami yg Allah s.w.t tetapkan dr aku dlm perut lagi..doa..doa...dan doa.....=D
dan awak buat sya tenang...doa..doa...doa...=)
for this new years,mmg tak tak de sebarang azam...coz sibuk dgn final paper..so sweet u~~..<3<3<3

No comments:

Post a Comment