Tuesday, 26 February 2013

life...life..life

finally,harini kluaq gak matahari...dh 3 hari perlis mendung,hujan...nasib tak banjir mcm dlu..habis tggelam kangar ni...so,boleh dh bsuh baju yg bertimbun2 ni..tp disbbkan arini dh hari rabu,so kite kumpulkan lah terus smua bju2 smpai ari jumaat..heeeee,.klu malas lg,terpaksalah guna machine..=D

btw..ak mmg tak leh kena marah,xboleh kena tengking,xboleh org tinggikan suara..
sbb my abah and my ibu xpenh buat mcm tu...klu ak buat salah,my parents akan tegur dgn cra yg sgt2 penuh kasih syang..tu pun,ak boleh mengalirkan air mata..(*sgt sensitif sbnarnya)..
sbenarnya,ak x sedia lg nk masuk alam pekerjaan or Intra..yela,b4 ni ak kerja mengajar(jd cikgu).ak x pernah kna marah dgn bos dan kerja ni plak mmg ak suke2 gler..tgok budak2,hati ak jd hapy,senang hati..
bila berpijak pd dunia yg nyata,kerja ak sgt kontra dgn semua ni..ak kena hadap machine,programing,wayar..bla..bla..bla..yg berkaitan dgn benda yg bukan idup tp sgt berbahaya pd bnda hidup(manusia)...10 list syarikat yg ak mohon for Intra..peratus utk dpt sgt ..... sbb too much pesaing..mmg ikut nasib je skrg ni..hope,dpt tmpat yg terbaik la..
1) khind mistaral.sekinchan
2)TNB,sg.besar
3)JKR, sg.besar
4)TM point,k.selngor
5)SIRIM, s.alam
6)samsung electronic, port klang
7)hicom engeneering, s.alam
8)proskill machinery, k.selangor
9)majlis daerah k.selangor
10)puspakom,s.alam

No comments:

Post a Comment