Wednesday, 24 April 2013


mmg nampak mengembang dgn baik di situ/ GEMUK...

peace!!..mata tertutup..panas ooo~

Nana, syura, della, huda.


Tuesday, 23 April 2013

ak blurr..buntu...xtau nk buat ape skrg ni..
org biasa membebel bila tension,tetibe x de tmpat nk membebel..gini la jadinye...zzzzz
duk kt meja study,hadap laptop..tp xdearah tuju..=..=

Saturday, 13 April 2013

kmbali pulang ke perlis?

='(
esok pagi dh kena balik perlis..kejap je cuti...bile pikiq nk blik sna,trus terfikir project ETP,benda ni la yg menguasai otak ak..project..project..project..rasa nk campak je smua projct2 tu..kertas keja..report...report..present...bla..bla..bla...
asgmnt yg sgt berlambak dan argghh sgt2 tension...lecture yg kuat bebel..bla..bla..bla....tension..tension..tension...long report yg plv bla..bla..bla...*malas kutuk sbb byak sgt
automatik,bila habis mid term break,test 2...then,final...praktikal...sooo..sooo...sooooo..
that's why ak potong my hair like a boy now...stress smpai rmbut gugur giler2...mybe after grad,ak mmg kna buat rawatan rambut..=,,=
and bukan ak sorng yg mengalami masalh rmbut yg terlampau,tetapi mejority engnring stundt ad mslah ini..my coursemate also...=,=
bestnya la klu study tp duduk 1 rumah dgn mak ayah...itu hanya mimpi...zzzz

Monday, 8 April 2013

 


xde kje~

ha..ha..keje waktu cuti..bosan2,jumpe "inai colgate(dikenali sbgai inai lukis)"...
inilah hasilnya..taraaaa~~~~~

merahkan??dan comot di situ..=,,=

b4 p rumah nenek,1 gmbaq dlu...lama x pakai tudung sarung..haha
actually,muke x secerah dan selicin tu pong!..lg2 lepas sukan aritu,berbelang muka ala2 kuda belang..nsib baik muka x naik jerawat...
disbbkn byak softwre/photoscape dan bla..bla..bla....muke org ada jerawat pun boleh licin..jd byak gak org boleh tertipu dgn gmbar2 yg dimuat turun dilaman2 sosial sprti facebook,twitrr dan terbaru istgram..dan bla..bla...bla.....
jgn lah pndang pada paras rupa,tgok la hati budi dan akhlak sesorng...baru bahagia smpai akhirat..amin..=)
..................
Dan Sebenarnya(mcm lagu Yuna plak)..ak tgh "serabut" mugkin "stress" atau "tak senang duduk"...sbb surat LI yg ak hantar kt TNB tak smpai ke HR..nsib baik mggu lepas,ak trus call pejabat TNB dan tya status LI ak..dan bile disemak,mmg ak x de record pun..td bru antar e-mail surat2 LI tu balik..
hopefully dpt LI kt TNB sg,besar ni..dekat skit dgn family..Ya Allah..permudahkan la semuanya...
................
dan cuti ni gak,ak kna pikiq masa depan adik kesayangan ak tu..UPU smua ak kna isi...bla..bla..bla...bla...

Saturday, 6 April 2013

b4 mid term break...

 2nd deal-syawal-pizza hut


in Lec hall

syura-huda-pravinah-communication class..=D



 Sukan Pusat Pengajian Kejuruteraan(PPK)

bola baling-L & P-johan
kuning wrna bertuah-yeaa!

kolam air panas-baling