Saturday, 29 June 2013

mjlis pertunangan~

akhirnya,dpt gak la ak hdir majlis org bertunang..al-maklumla,sejak duk perlis ni x penah lgi la ak hadir majlis kawan2 ni...
ini majlis kak.ila...TAHNIAH..=)
cincin pertunangan

ambik berkat skit...
 ak ckap kt my ibu,along x nak belas2 hantran,nk 5, 6 dulang je..smart fon yg sgt smart,laptop,tab,cmera dslr,cincin...hoh0...melampau kaw~
adik pun menambah, coklet mahal, emas..bla..bla...bla...mula merepek..last2 ibu smbung lagi,kete sebijik..dah...
kami mmg kuat bergurau, gurauan plak nmpk mcm giler harta...tp x pun..hoho
ambik berkat lg,gmbaq dgn budak2..hoho
 budk ni ank buah k.ila..muke bru bangun tidoq..penat nk bg die senyum...
tahniah!
walaupn dia akak,tp ak tetap nampak lg besar...zzzzz
last skali,ambik berkat dgn org yg bertunang...moga smpai ke jinjang pelamin..amin..=)
"sya pun nk juga"..=p

Thursday, 13 June 2013

"cintai kelemahan saya,bukan kelebihan saya..
cintai hati budi saya,bukan paras rupa saya.."

Saturday, 8 June 2013

hellooo

hello..hello..hellooo....
final exam utk sem 6 telah selesai utk core subject..tggal subjct wjib u je lagi,1 paper pd hari slsa ni..tiket blik kg pun dh beli tdi..xsaba gler nk jumpe fmily...rindu!rindu!rindu!
dan kna buat persediaan tmpuh dunia praktikal..
td wktu kt dlm bas,sembngw dgn syura dan..waaaa...kwan kelas ak nk kawen..lelaki tu 1 course dgn ak,duk k.selngor..pmpuan plak 1 ppk elektrik..diorg mmg sweet..tahniah2..kad kawen diorg,tgh dlm pross mngedar...=)
next story..ak x tau ape jd dgn laptop ak..bukak je hang..hang..hang...kna format balik..
sbb tu xda mood nk on9..ni pun on9 gna fon...
i miss my ibu,abah,adik...wlaupn kami bkn dr fmily yg snang..tp alhamdulillah rezeki yg Allah bg x pnah putus..=)
yg pling pnting kebahagiaan yg ad pda kami...rindu!rindu!rindu!!...

Sunday, 2 June 2013

exam..

esok 1st paper utk sem ni...
-communication engring,di ikuti dgn egnring economic pda hri selasa dan rabu power electronic(4jam kredit)
otak...fizikal..mental,mmg penat gler2 dah...nak tak nak,kna push smpai maksimum...cuba yg terbaik...
ak bru lepas mkn nasi(lunch) yg ak beli tgh ari td..nsib la nsi tu x basi...tetibe perut lapar secra mndadak...O.O
bila dh serabut,study sana,study sini..formula sana sini..bersepah2 kena hafal...berpage2 fomula kna hafal..teori....rasa kepala ni besar gler(berat)...
good luck utk diri sndiri..usaha sedaya upaya..yg termampu...
dan sem ni,x jejak lngsung kaki ke library, x smpat nk study group..x smpat nk tolong kwan2...
diri sndiri dh kelam kabut..nota tertabur...mmg sen ni x leh manage msa dgn baik..
ini smua di sbbkan study week yg penuh dgn kelas ganti...=,,=
situasi ini normal bg pelajar tahun 3,lg2 yg bkal menjejakkn kaki dlm dunia prktikal..
masa belajar yg singkat,chapter yg bergunug....
ak rasa,ak dh ulang2 ayat yg sma..tp smakin berbelit2...mlas nk tekan butang delete...
taip...dan terus taip...apa yg terfikir di fikiran...
esok-2.30pm....my 1st paper...wish me luck!...=)