Friday, 2 May 2014

pagi sabtu yg indah~konon~

slain blog maria elina,aku suke bca blog ni...haha...blogger dia pun cantik sgt...hidung mancung..senyum manis...haha...aku suke tgok org senyum manis nmpak gigi sbb ak senyum x manis dan gigi x lawa(kna pkai pendakap gigi klu nk tunjuk gg)...Alhamdulillah,gigi ni boleh guna dgn baik,xda belubang, x penah sakit gigi slama ni...heeee..=D
salah 1 post dia yg ak suke adalah ini-->

http://nameeroslan.blogspot.com/2013/01/our-7-years-and-hope.html

cinta xkenal usia,cinta x tgok paras rupa...dan cinta tak perlu nk ungkap sayng ari2 sblum jdi yg halal...dan juga x perlu nk ajak couple...
ayat yg menarik kt post ini...dan sgt menarik ialah:
"can i be friend to your mother and father someday?"
dan aku sgt teruja klu seseorg p kenal rapat dgn ibu aku...sbb ak tau,ibu ak sgt sporting gler smpai skrg ni dah ad 3 org pnggil ibu aku ibu dan slalu msj ibu ak tya kabar dan bla..bla...bla......
tambah ak+adik,5 org...ak tau,hanya aku dan adik yg menjadi intan permata berlian dan emas kpd ibu ak..hahaha

No comments:

Post a Comment