Wednesday, 1 July 2015

After 3 tahun,benda yang ak nak sgt Sgt dan sgt (obses giler) antara nya adalah...
Taraaaaa..this kura-kura..
Kura2 nk letak dlm kereta,teman ak drive sorang2..kura2 sentiasa senyum..
Kita senyum la blik kt dia....
Benda simple dan murah je..tp ak nak capai dptkan benda ni 3 tahun tau...3 tahunnnn...hehe
Minat yg teramat sgt pada kura2 di sbbkan oleh ayong..dlu2 praktikal kt tnb,ayong ni ad kura2 dlm kete..perfume green apple ni pun ak minat sbb ayong yg kenalkan kt ak..

Arini bru berkesempatan jejak kaki ke kedai ST.kdai ni bkak awal,tutup awal..blik kje je dh tutup..dlu nk p beli,bajet plak asyik lari je.. skrg ni berkobar2 nk jadi cantik..sibuk duk usha barang kecantikan bagai...

No comments:

Post a Comment