Wednesday, 29 July 2015

Part 2

Habis pusing satu sg.besar sbb nak usha brang supaya jumpe yg berbaloi...
Habis pusing kedai baju,konon nk cari baju yg dah siap.senang kn..tp malangnya tak jumpa..😭
Masalah pada saiz.ye...saiz....
Pusing kt kompleks mara,sbb situ mmg byak butik. Jumpe kawan ibu plak..dia mmg bukak butik utk pengantin. Semangat dia panggil ibu,ajak sembang2. Pakaian,makeup,pelamin,gambar. Bisness anak beranak. Pakej mmg murah. Lagi2 bila kawan,dia ckp mmg bg harga istimewa. Siap nk sediakan baju baru lagi..bg je gmbr baju,dia buatkan...
Offer yg sgt menarik kn...
Mmg byak org ambik dia sbb murah dan memuaskan..Tu semua kite hold dlu. Fokus yg mana penting.
Utk baju tadi,jln terakhir singgah jekell beli kain.
Kain kosong utk baju,dan songket utk kain..cari "kerawang" kt tnjung karang.
Ptg td p rmh kawan ibu,bgtau hajat dan smua ok..ukur badan utk buat baju.
Simple...very simple...
Yg penting bajet masih terurus dgn cantik....😊
Setel baju! Dlm masa 1 hari.nk tggu siap,1 bulan jugak la.nsib kawan ibu,senang bwk berbincg.
.......
Utk dulang hantaran, dah masuk satu kedai ni..cantik,simple,kos pon ok..dan boleh guna utk adik yg bwah ak ni kn..
Dah nampak bygn kasar utk dulang htaran.
Ingt cuti ni,nk usha lagi 1 kedai ni. td x smpat nk masuk.Kita compare harga brg.
Utk barang hantaran, smua 7 dulang.
Cadangan:
Sejadah,kain pelikat,set wangian/perfume,gubhn coklet,kek,buah-buahan dan manisan/cup cake(syura sponser,ikut dia lah)
Mcm sjdah,kain,perfume pun dh usha. Kedai yg ok sgt pun dh jumpa..
.......
Moga dipermudahkan urusan. Amin....😃
My dear~be strong ok!👌
We can do it..i love u.. ❤

No comments:

Post a Comment